Ylioppilas- ja rippijuhlat

°°°°    Perinteinen kahvipöytä      °°°°

 

Suolaiset:
Kasvis- kala tai lihavoileipäkakkua (L)
Karjalanpiirakoita ja munavoita (L)
Graavilohta ja sitrusmajoneesia mallasleivällä (M)
Vuohenjuustoa, rucolaa ja puolikuivattua tomaattia paahdetulla vaalealla leivällä (L)
Savuporopiirasta (L)

Makeat:
Mansikka-kermakakkua (L)
Petit fours
-pieniä erilaisia leivoksia (VL)

22 € / vieras

Voimme myös muokata menua mieltymystenne mukaan, lisätä tai muuttaa ruokalajeja tai esimerkiksi muutta koko menun kasvisversioksi.

°°°°    Ylioppilasjuhlamenu    °°°°

 

Suolaiset:
Vihreää parsaa ja villitomaatteja yrtti- ja versopedillä (L,G)
- hunaja-timjamidressing
Kirkasta perunasalaattia (V,G)
- marinoitua punasipulia ja paistettuja kantarelleja
Grillattua polentaa, parmankinkkua ja parmesaania (L)
Sitruunagraavattua merilohta (L,G)
- basilikamajoneesikastiketta
Foccaccia-leipää (L)
Appelsiinilla maustettua ruukkujuustoa (L,G)

Pienet makeat:
- nämä ovat pieniä muutaman haukun valmiita leivoksia, vartaita ja annoskuppeja.

Suklaa (L,G)
Pieniä täyteläisiä suklaaleivoksia ja tuoreita marjoja
Kevätvartaat (VL)
- pieniä kermatäytteisiä tuulihattuja, mansikoita ja melonia
Kookospannacotta ja passionhedelmää (V,G)

Hinta 23 € / vieras