Cocktailpalat

°°°°    Cocktailpalat     °°°°

Hinta 4 € / laatu / vieras
Suositus on 4 cocktailpalaa / vieras (liha, kala, kasvis ja makea), valmistamme noin 1,5 kpl/laatu, joten esimerkiksi 50 henkilön tilaisuuteen valmistamme 4 x 75 kpl= 300 kpl cocktailpaloja, näin ollen hinta on 16 € / vieras.

Minimitilaus 30 kpl / laatu.

Kasvis
Paistettua vuohenjuustoa ja viikunaa (L,G)
Puolukalla marinoitua omenaa ja sinihomejuustoa tummalla leivällä (L)
Herkkutattimoussea ja marinoitua
Paahdettua punajuurta, pistaasia ja päärynää (V,G)
Seesamimarinoitua tofua, merilevää ja ituja syötävässä kupissa (V)
Pienet kasvisamosat ja muhammaratahnaa (V)

Kala 
Sitruunamarinoitua lohta ja kirveliä mallasleipäkrutongilla (M)
Kylmäsavuhaukitartar leivällä (M)
– kylmäsavustettua kirjolohenmätiä, ruohosipulia ja tilliä
Friteerattuja ravunpyrstöjä ja thaivinaigretteä (L)
Limemarinoitu lohi-pinaattiravioli (VL)
Katajagraavattua kirjolohta ja tyrnimajoneesia tummalla leivällä (M)
Skagen -jokirapuja ja kananmunaa leivällä (L)

Liha
Pekoniin käärittyjä taateleita (M,G)
Chorizo-makkaraa ja puolikuivattua tomaattia (M,G)
Pecorino-juustomoussea ja paahdettua serrano-kinkkua (L)
Ylikypsää härän entrecote-paistia ja pikkelöityä punasipulia (L,G)
Riimihärkää ja timjamihapankermaa leivällä (L)
Pieniä hirvenlihapullia ja rakuunamarinoituja kirsikkatomaatteja (M,G)
Pienet teriyakimarinoidut kanavartaat ja thaivinaigretteä (M,G)

Makea
Pienet metsämansikka-suklaaleivokset (L)
Rocky Road – vaahtokarkki-pähkinä-suklaaherkku (VL,G)
Raparperivanukasta ja mesiangervolla marinoituja mansikoita (L)
Pieni sitruuna-marenkileivos (L)
Kookos-passionhedelmäpannacotta (V,G)
Omenamoussea ja kauracrumblea (L)