Chef’s table

 Alkuun
Vihersalaattia (M,G,V)
- kuivattuja marjoja ja siemeniä
Tomaatin, kirvelin ja sitruunan makuista helmicouscoussalaattia (M,V)
Uunissa paahdettuja juureksia (L,G)
- yrttejä ja savufetamurua
Lämminsavulohta (L,G)
- kokojyväsinapilla, ruohosipulilla ryyditettyä klassista perunasalaattia ja kananmunaa
Grillattua basilika-sitruunakanaa (M,G)
- punasipulihilloketta
Ylikypsää härän entrecote-paistia (M,G)
- pikkelöityjä pikkukurkkuja ja kaprismajoneesia 
Maalaisleipää ja piparjuurituorejuustoa (L)
 
Pääruoaksi
Häränrintaa tummassa karpalokastikkeessa (L,G)
Yrttiöljyssä paahdettuja perunoita (M,G,V)

Hinta
Kylmä salaattimenu, ilman pääruokaa 26 € / vieras
Pääruoan kanssa: 34 € / vieras