Chef’s table

 Alkuun
Puutarhurin salaattia  (M,G,V)
- paahdettuja kauden kasviksia ja herukkadressing  

Perunasalaattia provencen yrteillä ja vuohenjuustolla (L)
- paahdettua sipulia ja kapriksia

Sitruunainen kasvissalaatti (M,G,V)
- kukkakaalia, parsakaalia, porkkanaa ja kesäkurpitsaa

Savulohimoussea mallasleivällä (L)
- hapankermaa, tilliä ja ruohosipulia

Savuporo-tunturirieskarullia ja puolukkaa (L)

Härkäpastramia (M,G)
- pikkelöityjä pikkukurkkuja ja kaprismajoneesia 

Maalaisleipää ja timjamituorejuustoa (L)
 
Pääruoaksi
Pitkään kypsytettyä villisian niskaa
tummassa omenakastikkeessa (M,G)
Yrttiöljyssä paahdettuja perunoita (M,G,V)

Jälkiruoaksi
Puolukkapannacottaa, lakritsia ja marenkia (L,G)

Hinta : 35,00€/hlö