Chef’s table

 Alkuun
Puutarhurin salaattia  (M,G,V)
- paahdettuja kauden kasviksia ja herukkadressing

Perunasalaattia provencen yrteillä ja vuohenjuustolla (L)
- paahdettua sipulia ja kapriksia

Sitruunainen kasvissalaatti (M,G,V)
- kukkakaalia, parsakaalia, porkkanaa ja kesäkurpitsaa

Savulohimoussea mallasleivällä (L)
- hapankermaa, tilliä ja ruohosipulia

Savuporo-tunturirieskarullia ja puolukkaa (L)

Savustettua härän entrecote-paistia (M,G)
- pikkelöityjä pikkukurkkuja ja kaprismajoneesia 

Maalaisleipää ja timjamituorejuustoa (L)
 
Pääruoaksi
Pitkään kypsytettyä villisian niskaa
tummassa omenakastikkeessa (M,G)
Yrttiöljyssä paahdettuja perunoita (M,G,V)

Jälkiruoaksi
Puolukkapannacottaa, lakritsia ja marenkia (L,G)
Kahvia ja teetä

Hinta
Koko menu  35 € / henkilö
Ilman jälkiruokaa 32 € / henkilö
Kylmä salaattimenu, ilman pääruokaa 26 € / henkilö