Chef’s table

°°°°°   Chef’s table   °°°°°

 

Alkuun
Vihersalaattia (M,G,V)
– kuivattuja marjoja ja siemeniä
Tomaatin, kirvelin ja sitruunan makuista kvinoasalaattia (M,G,V)
Uunissa paahdettuja juureksia (L,G)
– yrttejä ja savufetamurua
Lämminsavulohta (L,G)
– kokojyväsinapilla, ruohosipulilla ryyditettyä klassista perunasalaattia ja kananmunaa
Grillattua basilika-sitruunakanaa (M,G)
– punasipulihilloketta
Ylikypsää härän entrecote-paistia (M,G)
– pikkelöityjä pikkukurkkuja ja kaprismajoneesia 
Maalaisleipää ja piparjuurituorejuustoa (L)
 
Pääruoaksi
Häränrintaa tummassa karpalokastikkeessa (L,G)
Yrttiöljyssä paahdettuja perunoita (M,G,V)

Hinta
Kylmä salaattimenu, ilman pääruokaa 26 € / vieras
Pääruoan kanssa: 34 € / vieras