Sesonkimenut

°°°°    Pikkujoulumenu 1.   °°°°

Alkuun
Mallasleipä-sipulisalaattia dijonsinappikastikkeella (M)
Kermaista metsäsienisalaattia (L,G)
Vuohenjuustoterriiniä ja kaneli-kirsikkatomaattikompottia (L,G)
Katajanmarjalla graavattua kirjolohta ja puolukkamajoneesia (M,G)
Kylmäsavuhaukitartar (M,G)
– kylmäsavustettua kirjolohenmätiä, ruohosipulia, tilliä ja punasipulia
Tartarin lisukkeena kuminanäkkileipää (M,V)
Härkäpastramia, balsamicosipuleita ja versosalaattia (M,G)
Kylmäsavupaistipateeta ja herukkahyytelöä (M,G)

Pääruoaksi
Karitsan paahtopaistia tummassa karpalokastikkeessa (L,G)
Kardemummajuurekset (M,G,V)
Rosmariini-valkosipuliöljyssä paahdettuja perunoita (M,G,V)

Kasvisvaihtoehto
Tryffeli-kasvimuhennoksella täytettyjä portobello-sieniä (M,G,V)
Kardemummajuurekset (M,G,V)
Rosmariini-valkosipuliöljyssä paahdettuja perunoita (M,G,V)

Jälkiruoka
Mehevää taatelikakkua ja tyrni-tuorejuustomoussea (L)

Hinta 37 € / vieras

 

°°°°    Pikkujoulumenu 2.    °°°°

 Alkuun
Vihreää salaattia yrteillä ja versoilla (M,G,V)
– herukkadressing
Sinappista perunasalaattia (M,G,V)
Raputerriiniä ja tilli-ruohosipuli-kaprishöystöä (L,G)
Katajanmarjalla graavattua kirjolohta ja puolukkamajoneesia (M,G)
Saaristolaisleipää ja voita

 Pääruoaksi
Kalkkunan rintafileetä viikunakastikkeessa (L,G)
Rakuunalla maustettuja voiporkkanoita (L,G)
Palsternakkaröstejä (L,G)

 Jälkiruoaksi
Piparkakkumoussea ja glögissä marinoituja hedelmiä (L)

 Hinta 27 € / vieras