Häämenut

Tarjoamme valmiita häämenuja valittavaksi. Ne on suunniteltu suosituimpien ja toivotuimpien teemojen mukaisesti, valittavana on suomalainen, välimerellinen ja kasvismenu. Kun varaatte cateringpalvelut Ateriax-cateringilta voitte maistella näitä valmiita häämenuja ilman veloitusta.
Järjestämme kaksi tasting-tilaisuutta vuodessa, syksyllä ja keväällä ja lähetämme kutsun hääpareille henkilökohtaisesti.   

Suomalainen häämenu

Välimerellinen häämenu

Kasvisruokamenu 

Voimme myös suunnitella teille oman menun toiveidenne mukaisesti. Voitte valita meidän listalla olevia ruokalajeja tai suunnittelemme teille kokonaan uuden kokonaisuuden.  Lähetä tarjouspyyntö, kiitos!

Häämenumme hintaan sisältyy:
- menun maistelu kahdelle hengelle
- suunnittelupalaveri noin kuukautta ennen hääjuhlaa, jossa käymme tarkemmin läpi häihin liittyviä yksityiskohtia; aikataulua, hääpaikan resursseja, tarjoilujen esillelaittoa ym.
- tarvittavat tarjoiluastiat ja astiapaketin kun tilaus on vähintään 50 henkilölle (sisältäen kuohuviini-, viini-, avec-, vesilasit, alkuruokalautaset, pääruokalautaset, haarukat, veitset, kahvikuppisetin, kakkulautaset)
-  yhden edestakaisen kuljetuksen pääkaupunkiseudulla (tilaus väh. 50 hlöä)
Kuljetus ei kuitenkaan sisälly Suomenlinnan häätilaisuuksiin,  kuljetuksesta Suomenlinnaan veloitamme 120,00 € sisältäen edestakaisen lauttamaksun.

Jos henkilömäärä on alle 50 henkilöä:
- edestakainen kuljetus 80,00 € , Suomenlinnaan 120,00 €
- juhla-astiasto 3,00 €/henkilö (sis. kuohuviini-, viini-, avec-, vesilasi, alkuruokalautanen, pääruokalautanen, haarukka, veitsi, kahvikuppisetti, kakkulautanen)
-Ylimääräiset kuljetukset 40,00 €/suunta

Vuokraamme häätilaisuuteenne myös pöytäliinoja ja kankaisia servettejä.
Ne on tilattava etukäteen ja laskutus tehdään kulutuksen mukaan.
Pöytäliinat (140x200cm) 8,00 €/kpl
Kangaservetit 1,50 €/kpl

Tarjoiluhenkilökunnan tarve riippuu hääjuhlan aikataulusta ja vierasmäärästä. 
Tarjoilusta veloitamme 35,00 € / tunti / tarjoilija
(sunnuntai ja arkipyhä 70,00 € /h)
Minimiveloitus on 4 tuntia.
Suositus on yksi tarjoilija 25 vierasta kohti, näin kaikki tarjoilut sujuvat tyylikkäästi ja aikataulun mukaisesti. Tarjoilijan keskimääräinen työaika häätilaisuudessa on noin 7-8 tuntia.

ESIMERKKILASKELMA

Häät pääkaupunkiseudulla 75 hlölle
75 x häämenu á 34,00 € = 2550,00 €
3 tarjoilijaa työaika 8 h / tarjoilija 24 x 35,00 € = 840,00 €
20 x pöytäliina 8,00 € / kpl =160,00 €
Kokonaishinta: 3550 € sisältäen arvonlisäveron