Cocktailpalat
Hinta 4 € / laatu / vieras
Suositus on 4 cocktailpalaa / vieras (liha, kala, kasvis ja makea), näin ollen hinta on 16 € / vieras.
Minimitilaus 30 kpl / laatu.
Kasvis
- Paistettua vuohenjuustoa ja viikunaa (L,G)
- Puolukalla marinoitua omenaa ja sinihomejuustoa tummalla leivällä (L)
- Herkkutattimoussea ja marinoitua fenkolia (L)
- Paahdettua punajuurta, pistaasia ja päärynää (V,G)
- Paprika-ricottaravioli & basilikaöljy (VL)
- Pienet kasvisamosat ja muhammaratahnaa (V)
Kala
- Sitruunamarinoitua lohta ja kirveliä mallasleipäkrutongilla (M)
- Kylmäsavuhaukitartar leivällä (M) - kirjolohenmätiä, ruohosipulia ja tilliä
- Friteerattuja ravunpyrstöjä ja thaivinaigretteä (L)
- Katajagraavattua kirjolohta ja tyrnimajoneesia tummalla leivällä (M)
- Skagen -jokirapuja ja kananmunaa leivällä (L)
Liha
- Pekoniin käärittyjä taateleita (M,G)
- Chorizo-makkaraa ja puolikuivattua tomaattia (M,G)
- Pecorino-juustomoussea ja paahdettua serrano-kinkkua (L)
- Härkäpastramia ja pikkelöityä punasipulia (L,G)
- Riimihärkää ja timjamihapankermaa leivällä (L)
- Pieniä hirvenlihapullia ja rakuunamarinoituja kirsikkatomaatteja (M,G)
- Pienet teriyakimarinoidut kanavartaat ja thaivinaigretteä (M,G)
Makea
- Pienet metsämansikka-suklaaleivokset (L)
- Rocky Road - vaahtokarkki-pähkinä-suklaaherkku (VL,G)
- Raparperivanukasta ja mesiangervolla marinoituja mansikoita (L)
- Pieni sitruuna-marenkileivos (L)
- Kookos-passionhedelmäpannacotta (V,G)
- Omenamoussea ja kauracrumblea (L)